fbpx

Puur Keukens

Werkwijze

We nemen graag uitgebreid de tijd.

Een keuken, waar je altijd plezier aan wil beleven, begint met de juiste vragen om de meest optimale opstelling te kunnen bepalen.

  • Hoe lopen de zichtlijnen en looplijnen in uw ruimte?
  • Hoe past dit in het geheel bij uw leefstijl een interieur?
  • Wat is uw leefstijl en uw gezinssituatie?

Bij Puur Keukens gaan we in het eerste gesprek hierover brainstormen. We verdiepen ons in de verschillende aspecten, die er echt toe doen. We schetsen met potlood en gum aan de gezellige stamtafel midden in de showroom met als doel een mooie en functionele keuken naar uw wensen te realiseren.

Vanuit de schets wordt er een prachtig, realistisch en compleet 3D ontwerp en een offerte gemaakt. We presenteren direct de juiste prijs. We willen geen wollige en mooie verkoopverhalen. U zult als consument aangenaam verrast zijn, dat wij zeer concurrerend zijn. Wij houden het graag puur. Ondervind je ergens in het traject problemen? Die lossen wij die graag voor je op, puur heeft een service waar je op kunt bouwen.

 

Onze keukens:

We houden van moderne, industriële en landelijke stijlen, vaak met een tikkeltje Ibiza of Wabi Sabi. Onze keukens zijn eigenzinnig, creatief, gezellig, persoonlijk, maar zeker ook functioneel. Want er moet natuurlijk ook gekookt worden.

Comfort en ergonomie zijn dan ook de uitgangspunten voor onze schetsen. Desgewenst komen we bij je thuis kijken om de ruimte en het huidige interieur te bekijken. Hoe dan ook nemen we alle tijd om gezamenlijk tot het perfecte keukenontwerp te komen.

Hoogwaardige materialen van A-kwaliteit maken de keuken niet alleen een feest om in te werken en te leven. Ze maken de keuken ook duurzaam. De vakkundige installatie door onze vaste monteurs laat het gedetailleerde 3D ontwerp definitief tot leven komen. We kunnen desgewenst alle bijkomende werkzaamheden uitvoeren. Daarbij gaan we even zorgvuldig te werk als in het voortraject.

Zo worden de verpakkingsmaterialen van de nieuwe keuken opgehaald en op een milieuvriendelijke manier gerecycled.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken