Klassieke Keukens

“Een klassieke keuken hoeft zeker niet ouderwets te zijn.”

 

Soms ontstaat er enige verwarring. Is een klassieke keuken nou hetzelfde als een landelijke keuken? Veel aanbieders en verkopers van keukens vinden van wel. Puur Keukens denkt daar net iets anders over. In de optiek van Puur Keukens neigt een klassieke keuken naar de Engelse keuken, ook wel de Victoriaanse keuken genoemd.

Overeenkomsten tussen landelijke en klassieke keukens zijn er genoeg. Het betreft dan onder meer het gebruik van robuuste en natuurlijke materialen en het nostalgisch karakter. Maar er is zoveel meer te vertellen over een klassieke keuken. Want als uw voorkeur uitgaat naar een klassieke keuken, moet u wel weten waar u daadwerkelijk voor kiest.

 

Klassieke keuken – de kenmerkenKeuken Rosmalen 1
Keuken Rosmalen 2
Keuken Rosmalen 3
Keuken Rosmalen 4
Keuken Rosmalen 5

Maatwerk klassieke keukens

Klassieke keukens vragen om maatwerk. Dat is de specialisatie van Puur Keukens uit Rosmalen. Eigenaar Peter van den Akker verstaat de kunst uw persoonlijke wensen te verwezenlijken in uw toekomstige klassieke, Engelse of Victoriaanse keuken. Een aantal aspecten vraagt om maatwerk als u kiest voor een klassieke keuken in de Engelse / Victoriaanse stijl. Bijvoorbeeld:

 

Advies in showroom

Wilt u inspiratie opdoen? Of wilt u graag uw ideeën gevisualiseerd zien? Maak een afspraak en kom langs in onze vestiging in Rosmalen. Via de agenda op onze site kunt u een afspraak inplannen. Wij weten dan dat u komt en plannen genoeg tijd in om u te woord te staan. Wij vertellen u dan alles over de klassieke keuken en de mogelijkheden die deze keuken u biedt.

 

Advies thuis

Een bezoek aan de showroom van Puur Keukens is voor uw eigen beeldvorming zeer gewenst. Maar Puur Keukens komt ook bij u thuis. Voor ons is het een gewoonte om de locatie bij u thuis of op uw bedrijfsadres te inspecteren. Op deze wijze is het mogelijk om al uw wensen – voor zover dat mogelijk is – op de gewenste manier te verwezenlijken op de betreffende plek. De aankoop van een keuken is een kostbaar en langdurig proces. Laat u daarom goed informeren, ook bij u thuis.

 

 Algemene actie Keukens Rosmalen

Vrijblijvend contact opnemen

Referenties

Margreet Witlox - 13 Loten Den Bosch

Fam. Witlox


5

"We zijn blij dat Puur Keukens op ons pad kwam bij de aanschaf van onze nieuwe keuken"

Lees verder
Overzicht

Referenties

Keuken fam Mommers

Fam. Mommers


5

"De service voor, tijdens en na de koop van de keuken was voortreffelijk."

Lees verder
Overzicht


Maatwerk keukens

Keukens op maat gemaakt voor u!

Binnen 1 maand geplaatst!

Uw keuken binnen 1 maand geplaatst!

10 jaar garantie op uw keuken

10 jaar garantie, altijd een tevreden klant!

Gras en Groen

Het kiezen/selecteren van een keuken lijkt vaak een behoorlijke opgave. Bij Puur Keukens valt dat mee. U maakt uw wensen kenbaar. Wij regelen het. Indien nodig bieden wij u passend alternatief.

Lees meer
Gras en Groen

U wilt graag een keuken die bij u past. Dat begrijpen we. Sterker nog, het is onze specialiteit. Uw fraaie en functionele droomkeuken wordt binnenkort werkelijkheid. Aarzel niet en benader ons.

Lees meer
Gras en Groen

Gaat u de stap eindelijk zetten? Neem dan contact met ons op. Uw droomkeuken is dichterbij dan u denkt. Wilt u slechts een vrijblijvend advies? Neem ook dan contact op met Puur Keukens.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend contact opnemen