fbpx

Puur Keukens

Creatieve keukens

Creatieve keukens met karakter in maatwerk zijn ons handelsmerk.

Hier zijn we dol op en dat is duidelijk zichtbaar in onze showrooms.

We kunnen het totale plaatje leveren inclusief het voorbereidende leidingwerk, stuccen, steunbalken plaatsen indien nodig maar ook de oude keuken verwijderen en afvoeren kunnen we verzorgen. Kortom, totaal ont zorgt worden, zodat de periode zonder keuken niet onnodig lang is en u ervan op aan kunt dat alles op elkaar aansluit. geen zorgen.

Bij PUUR gaan we net dat stapje verder. We tekenen niet alleen de keuken maar de ruimte eromheen voor de totale sfeer beleving.

Dat doen we met veel passie.

Bij PUUR keukens leveren we maatwerk in Advies, maatwerk in onze handgemaakte keukens. Luxe keukens maar zeker toegankelijk.

Bij PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen zijn we altijd op zoek naar net dat andere, waardoor de creatieve keukens dat unieke karakter hebben.  Daarnaast vinden we het belangrijk dat creatieve keukens tijdloos zijn. Keuken op maat gemaakt, handwerk, of maatwerk via onze Duitse leverancier.

Wij geloven dat een creatieve keuken persoonlijk moet zijn, een ruimte die bij je past en waarin je je goed voelt.  Maatwerkoplossingen .
Wellicht tekenen we samen met je een opstelling die misschien niet meteen voor de hand ligt, daar zijn we ook dol op, alle mogelijkheden bespreken.
De creatieve keuken is immers een keuze voor de lange termijn. 

Wij beschikken bij PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen over een technisch tekenaar en een interieurarchitect die overal een oplossing voor de creatieve keuken hebben.

Wat voor onze verkoopadviseurs erg leuk is, als klanten al van tevoren hebben nagedacht over de wensen maar ook vooral welke richting ze op willen qua stijl. Pinterest is een mooi voorbeeld hiervan. Dit is een website waar mensen foto’s kunnen plaatsten en opzoeken om elkaar te inspireren. Denk hierbij aan recepten, ideeën voor thuis, stijlinspiratie en andere ideeën om uit te proberen.
Vooral die stijlinspiratie is dus erg handig voor ons. Sommige klanten hebben een duidelijke stijlvoorkeur en dan kunnen we daar meteen op inspelen. Andere klanten twijfelen en zullen foto’s verzamelen van meerdere stijlen door elkaar. Het is dan aan onze verkoopadviseurs om voor de creatieve keukens hierop in te spelen en de juiste mix te vinden.

De creativiteit kent geen grenzen dus verzamel vooral zo veel mogelijk afbeeldingen van alles wat u mooi vind zodat we een goed beeld kunnen krijgen.
Het voordeel is dat we bij PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen werken met verschillende leveranciers en niet gebonden zijn aan een vast inkoopkanaal maakt dat de mogelijkheden voor de creatieve keukens oneindig zijn.

Het is voor ons heel normaal om bijvoorbeeld de kasten door een interieurbouwer te laten maken en de overige toebehoren aan te vullen door een andere leverancier.
Hierdoor zijn de mogelijkheden voor een creatieve keuken wederom eindeloos.

Daarnaast biedt PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen ook het volledige meerwerk dat komt kijken bij een nieuwe creatieve keuken of de verbouwing van de huidige keuken.
We plaatsen dus niet alleen de keuken maar voorzien ook de ruimte van kolommen, stucwerk of andere bouwtechnische ingrepen, eigenlijk alles wat ook maar nodig kan zijn. Uiteraard zit hier ook het leidingwerk bij inbegrepen.

Ons team van PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen kan ook helpen bij het aankleden van de creatieve keuken of interieuradvies geven voor de rest van het huis.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuze van een schilderij in de keuken die in het oog mag springen.
Ook de eettafel kan een belangrijk onderdeel zijn van bijvoorbeeld een leefkeuken. 

Mocht u het zelf lastig vinden een geschikte creatieve keuken uit te zoeken kunnen wij u daar ook mee helpen.
Ook in combinatie met het vinden van de perfect bijhorende stoelen. Maar ook keukenapparaten zoals mixmachines of losse koffieapparaten kunnen een waardevolle toevoeging zijn in een creatieve keuken.

Uiteindelijk doen we er beide goed aan als het totale plaatje klopt en u daardoor prettig woont.
Daar doen we het uiteindelijk voor! Dat is de missie van PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen.

Kortom mis je zelf de creativiteit, kom je niet uit de indeling of heb je advies nodig voor de verdere aankleding van uw creatieve keuken?
Voor alles is er een oplossing.
Je vindt deze bij PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen. 

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken