fbpx

Puur Keukens

Over ons

Puur keukens is een familiebedrijf met een passie voor mensen en keukens. Ankie en Erik zijn niet alleen de eigenaren van Puur, maar ook nog eens man en vrouw! Samen hebben ze meer dan 35 jaar aan keukenervaring opgedaan bij verschillende keukenzaken. Daarom weten zij als geen ander hoe het ook ‘’echt anders’’ kan.

Omdat korting stunts, ballonnen voor de deur of ‘’alleen vandaag €1000 korting’’ niet de stijl is die bij Ankie en Erik past hebben ze vanaf het begin (2020) een duidelijke bedrijfsfilosofie gehanteerd:

Non nonsense en creativiteit op hoog niveau! Oftewel: Laten we het PUUR houden!

Bij Puur keukens koop je dus een keuken in een relaxte sfeer. Wij zijn erg dankbaar dat onze manier van doen heeft aangeslagen bij het publiek en dat wij de mogelijkheid hebben gekregen om de puur familie uit te breiden naar 2 vestigingen en 7 teamleden!

Peter: Onze topmonteur! Een echte perfectionistische vakman met liefde voor keukens en meer dan 15 jaar ervaring!

Evelien: De leukste en energiekste verkoopadviseur die er is, die niet alleen prachtige keukens ontwerpt (en goed tekent!) maar ook nog eens een echte feeling heeft voor stijl.

Debbie: Naast dat deze jonge moeder een echte passie heeft voor het vak barst ze ook van de technische kennis, zodat jij zeker weet dat je keuken technisch in orde is

Jack: Onze betrouwbare keukenveteraan die als geen ander écht tijd voor je neemt.

Matthijs: De zoon van Ankie die langzaam ook besmet raakt met het keukenvirus en het vak aan het leren is, daarnaast zorgt hij ervoor dat de socials en de website er goed uitzien.

Graag nodigen we je vrijblijvend uit in een van onze warme showrooms. Laat je inspireren door wat je ziet, ruikt en voelt. Samen verwerken wij de keuzes voor stijlen, kleuren en (natuurlijke) materialen in een prachtig eindresultaat. We ontzorgen je van begin tot eind en kunnen je uit de brand helpen met eventueel meerwerk. Doet er onderweg zich een probleempje voor? Dan staan wij voor je klaar om dit op te lossen!

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken