fbpx

Puur Keukens

Over ons

Ankie Karels en Erik Jansen zijn de gezichten van PUUR keukens. Ankie is de creatieve en gepassioneerde ontwerper en Erik Jansen de perfectionistische, vakkundige persoon die alles achter de schermen regelt.

Inmiddels is ons team uitgebreid met interieurarchitect Vera Gijselhart, adviseur voor keukens en interieurbouw. Lars Rosenberg ten slotte is in de backoffice de rechterhand van Erik.

We nodigen je vrijblijvend uit aan de stamtafel in onze sfeervolle showrooms om je wensen en in ideeën te bespreken.

Laat je inspireren door wat je ziet, hoort, voelt en ruikt; samen verwerken we de keuzes voor stijlen, kleuren en (natuurlijke) materialen in een prachtig eindresultaat.

PUUR keukens staat voor persoonlijk, eerlijk advies, creatiever, voor korte lijnen en een heldere manier van communiceren. En ook voor een service waar je op kunt bouwen. We ontzorgen je van begin tot eind en kunnen je uit de brand helpen met eventueel meerwerk. Doet er onderweg zich een probleempje voor, dan pikken we dat op en wordt het opgelost.

No nonsens en creatief op hoog niveau. Daarom zeggen wij: “Laten we het Puur houden!”

ONZE KEUKENS

We houden van moderne, industriële en landelijke stijlen, vaak met een tikkeltje Ibiza of Wabi Sabi. Onze keukens zijn eigenzinnig, creatief, gezellig, persoonlijk, maar zeker ook functioneel. Want er moet natuurlijk ook gekookt worden.

Comfort en ergonomie zijn dan ook de uitgangspunten voor onze schetsen. Desgewenst komen we bij je thuis kijken om de ruimte en het huidige interieur te bekijken. Hoe dan ook nemen we alle tijd om gezamenlijk tot het perfecte keukenontwerp te komen.

Hoogwaardige materialen van A-kwaliteit maken de keuken niet alleen een feest om in te werken en te leven. Ze maken de keuken ook duurzaam. De vakkundige installatie door onze vaste monteurs laat het gedetailleerde 3D ontwerp definitief tot leven komen. We kunnen desgewenst alle bijkomende werkzaamheden uitvoeren. Daarbij gaan we even zorgvuldig te werk als in het voortraject.

Zo worden de verpakkingsmaterialen van de nieuwe keuken opgehaald en op een milieuvriendelijke manier gerecycled.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken