fbpx

Puur Keukens

Greeploze keukens

Greeploze keukens zijn de laatste jaren populair. De stijl die je aan greeploze keukens zou kunnen hangen is modern.
De greeploze keuken kenmerkt zich door een minimalistische uitstraling, strakke lijnen, tijdloos, brede laden en de doorlopende greeplijsten, waarbij de fronten van de greeploze keuken beter tot zijn recht komen.
Bij PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen vindt u diverse greeploze keukens. Er worden diverse mogelijkheden voor greeploze keukens gepresenteerd, waarbij een maatwerk keuken ook tot de mogelijkheden behoort. 

We kunnen het totale plaatje leveren inclusief het voorbereidende leidingwerk, stuccen, steunbalken plaatsen indien nodig maar ook de oude keuken verwijderen en afvoeren kunnen we verzorgen. Kortom, totaal ont zorgt worden, zodat de periode zonder keuken niet onnodig lang is en u ervan op aan kunt dat alles op elkaar aansluit. geen zorgen.

De aankleding en inrichting van greeploze keukens zijn vaak minimalistisch. Eenvoud en rust staan hierbij centraal. Ook is een greeploze keuken onderhoudsvriendelijker door het minimalistische uiterlijk.

Greeploze keukens zijn er in veel verschillende uitvoeringen en bij PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen denken wij graag mee over welke vorm het beste bij u past. Kasten kunnen voorzien zijn van horizontale en verticale greeplijsten, uitgevoerd in verschillende materialen.
Daarnaast wordt er bij PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen semi-greeploze varianten aangeboden, waarbij de fronten voorzien zijn van een ingefreesd handvat.

Als laatste variant is er de ‘touch to open’ variant.  Hierbij zie je aan de voorkant helemaal geen hulp attributen maar kan de keukendeur van de greeploze keuken geopend worden door op de deur te drukken. Via een drukmechanisme aan de binnenkant opent de keukendeur vanzelf.  De laatste twee opties is een oplossing voor mensen die een strakke uitstraling willen, maar de greeplijsten te veel aanwezig vinden in de greeploze keuken.  

BIJ PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen vinden we de praktische kant van de keuken ook belangrijk. Een keuken kan er op het oog mooi uitzien, maar hij moet ook gebruiksvriendelijk zijn. Loop- en zichtlijnen in de greeploze keuken zijn ook belangrijke uitgangspunten.   

Wat betreft het kleurenpalet is er bij een greeploze keuken veel keuzemogelijkheid. De meest voorkomende kleuren bij een greeploze keuken zijn wit, antracietgrijs en zwart. Vaak worden de greeploze keukens bij PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen gecombineerd met een contrasterende kleur of met een houttint. 

Bij greeploze keukens zijn minimalistische, industriële en opgeruimde kenmerken het uitgangspunt. Veel gekozen materialen zijn aluminium, RVS, glas en beton. Ook marmeren werkbladen is een materiaal die tegenwoordig steeds meer in moderne keukens en greeploze keukens toegepast worden. 

Tegenwoordig zien we steeds meer de ontwikkeling om de stijl van de greeploze keuken door te trekken in de rest van het interieur.  Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tv ombouw of een inbouwkast in dezelfde stijl uit te laten voeren.  Op die manier wordt er een overzichtelijke stijl, eenheid en rust in het hele huis gecreëerd.
Bij PUUR Keukens Rosmalen en PUUR Keukens Breda denken we daar graag in mee. 

Past een strakke keuken met een modern design bij u dan is de greeploze keuken jouw keuze. Je vindt ze bij PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken