fbpx

Puur Keukens

Maatwerk keukens

Bij maatwerk keukens zijn de mogelijkheden onbeperkt. Alles is mogelijk.
Er is een groeiende groep mensen, die de behoefte aan maatwerk keukens hebben, omdat ze niet beperkt willen worden in hun wensenpakket. 

Bij PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen is er een samenwerkingsverband met een interieurbouwer, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn.  En als er een wens is, die in eerste instantie niet uitvoerbaar lijkt te zijn, gaan we een uitdaging ook zeker niet uit de weg.
We hebben bij PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen zowel een interieurarchitect als een technisch tekenaar in huis en gaan graag met je aan tafel om de mogelijkheden voor een maatwerk keuken met elkaar te bespreken. 

Een ruimte is nooit identiek. Elk huis heeft zijn eigen afmetingen en iedere klant heeft zijn wensen voor de invulling van de maatwerk keuken.
Een op maat gemaakte keuken is bij uitstek geschikt voor ruimtes met moeilijke hoeken of schuine wanden. Maar ook wanneer de ruimte beperkt is, willen we uiteraard de bewegingsvrijheid zo goed mogelijk benutten. Bij een maatwerk keuken kunnen de keukenkasten en opstelling meteen op ieder gewenst formaat gemaakt worden. Er zijn geen beperkingen in maat of in vorm. Passtukken en loze ruimtes kunnen op deze manier niet in een keuken met maatwerk voorkomen of tot een minimum beperkt worden. Hierdoor wordt alles uit de beschikbare ruimte gehaald én zorgen we ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij de rest van uw woning.

Een ander voordeel van maatwerk keukens is dat er naast het ruime assortiment, het ambacht en vakmanschap belangrijke aspecten zijn. Daarnaast worden de maatwerk keukens in Nederland gemaakt en heeft de klant een Nederlands kwaliteitsproduct. 

Een op maat gemaakte keuken biedt vele opties in de materiaalkeuze. Dacht u dat u bij een standaard keuken veel te kiezen had? Met een maatwerk keuken heeft u bij PUUR Keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen pas echt alle vrijheid! Voor de kleuren en de materialen zijn de mogelijkheden eindeloos. Zijn er hele specifieke wensen, dan kan dit allemaal op maat gemaakt worden.

Ook bij maatwerk keukens kunnen de meubelelementen in de rest van de woning in dezelfde materialen en op maat gemaakt worden. Hoe mooi is het bijvoorbeeld als het tv meubel, de kastenwand of garderobekast in dezelfde stijl en materiaal is uitgevoerd, waardoor er een prettig en samenhangend geheel is gecreëerd.  

Maar je kunt ook verder denken met bijvoorbeeld de bijkeuken, of zelfs naar boven de kledingkast, tv-kast op de slaapkamer of badkamer meubels. Dit is allemaal mogelijk bij maatwerk en maatwerk keukens.

Aanvullend op de maatwerk keuken kunnen de verbouwingswerkzaamheden in de keukenruimte altijd gedaan worden door onze keukenbouwers. Moet er een stalen balk gelegd worden of wil je het leidingwerk door ons verzorgd hebben. Wij kunnen dit allemaal bij PUUR Keukens Breda en Puur keukens Rosmalen allemaal regelen. 

Kortom heb je wensen die ophouden bij het standaard programma, kies dan voor onze maatwerk keukens.
Je vindt ze bij PUUR keukens Breda en PUUR Keukens Rosmalen.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken