fbpx

Puur Keukens

Persoonlijk en betrokken en wat een enthousiaste verkoper!

Familie Dieleman

Ankie neemt uitgebreid de tijd voor je, luistert goed naar je wensen en voelt perfect aan waar je naar op zoek bent en haar enthousiasme werkt erg aanstekelijk.

Wij wilden onze keuken indelen als verlengstuk van onze woonkamer en inrichting. We hebben veel vrienden en familie over de vloer en daar wordt veel voor gekookt. Het moest een praktische, functionele keuken, maar ook voorzien van voldoende opberggemak en veel werkruimte. Het ontwerp van Puur Keukens was erg verrassend en een heel stuk creatiever, mooier en gezelliger dan we bij de andere keukenvakzaken hebben gezien.

Ankie komt al haar afspraken na en de service en communicatie is heel goed. Voor ons was het een geweldige ervaring en wij zijn zeer tevreden. De keuken is nu al een half jaar in gebruik en we zijn nog steeds iedere dag ontzettend tevreden ermee. Als we een keuken in de toekomst nodig hebben, komen we zeker weer langs.

Familie Dieleman

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken