fbpx

Puur Keukens

Persoonlijke benadering

Maaike

Puur! Ik was er binnen no-time uit met Ankie en Erik. Kook weer met plezier.

Na de aankoop van mijn huis heb ik verschillende grote zaken bezocht, maar wist dat dit niet aansloot bij wat ik wilde. Vaak te commercieel en geen overzicht hoe alles geregeld zou worden. Aangezien ik in Rosmalen woon, ben ik bij Ankie en Erik binnengelopen. Een klein, maar oh zo mooi pand. Ik heb een moodboard gemaakt en bij de eerste afspraak met Ankie hadden we binnen no time een volledige keuken uitgezocht. Ankie is ook nog bij mij thuis komen kijken en we hebben er een koffiecorner aan toegevoegd. Erik heeft alles perfect uitgewerkt en heeft me bijgestaan bij eventuele vragen bij de installatie.

Erik en Ankie zijn na afronding bij mij komen kijken. Het is zelfs zo, dat ik een eettafel heb laten maken van het materiaal van de hoge keukenkasten. Ook daar hebben ze mij in geholpen en heeft een medewerker van hen deze tafel voor mij in elkaar gezet. Ik ben zeer blij met de persoonlijke benadering, het inleven in de wensen en de situatie. Ze houden de hele tijd de vinger aan de pols en als er iets niet goed is, denken ze altijd in oplossingen. Ik heb er een warm contact aan over gehouden en ga af en toe nog bij ze langs. Mijn keuken is een Keukenhart geworden, waar ik weer met veel plezier kook, vrienden en vriendinnen uitnodig.

Mijn sociale leven heeft dus ook weer een boost gekregen! Dank jullie wel Ankie en Erik.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken