fbpx

Puur Keukens

Oog voor detail, professioneel en passie

Peter en Leonne

‘Een keuken moet groeien’

We schrijven dit een half jaar na de oplevering; een keuken moet immers ‘groeien’ volgens Ankie….en ze heeft daar een punt.
Een jaar geleden hadden we voor het eerst contact met PUUR Keukens. Ankie was een luisterend oor maar gaf ook professioneel tegengas. Het eerste gesprek ging vooral over de stijl, de grootte en het gebruik van de keuken. We wilden een strakke en praktische keuken. Met een goed gevoel verlieten we de showroom en keken uit naar de vervolgafspraak. Dat werden uiteindelijk meerdere afspraken waarbij we telkens weer uitermate goed geholpen werden en samen lieten we de keuken ‘groeien’. Ankie heeft ons steeds vol passie, met kennis van zaken, te woord gestaan. Niks was teveel gevraagd; van nieuwe tekeningen tot aanpassingen in de keuze van materiaal en kleur.

Langzaam maar zeker kwam Erik in beeld voor de details en technische oplossingen. Ook hij blijkt die passie voor keukens te hebben, maar dan op technisch vlak. Het samenspel tussen beiden was voor ons een verademing: professionals aan het werk met oog voor detail…precies wat wij wilden. De keuken ‘groeide’ gestaag. De keuzes waren gemaakt en Erik kwam persoonlijk alles nog eens nameten bij ons thuis; zeker=zeker. De uitvoering verliep vlotjes en naar onze wens; de montage werd door professionals gedaan die net als Ankie en Erik oog voor detail hadden.
Nu, een half jaar later, staan we in onze strakke keuken te koken en te bakken. En ja, het is allemaal heel praktisch. Het is onze droomkeuken geworden die we voor ogen hadden. Dankzij PUUR Keukens genieten we elke dag volop, de keuken is nu ‘volgroeid’.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken