fbpx

Puur Keukens

Klant- en servicegericht

Rob en Francien

Een keuken uitkiezen doe je niet elke dag. Wij hadden er in ieder geval wat begeleiding bij nodig. Begeleiding qua mogelijkheden en producten die bij onze kookstijl passen.
Hoe fijn is het dan dat je in een zaak binnen komt waar je het gevoel hebt bij vrienden aan de eettafel te zitten om je plannen en ideeën te bespreken. Niet een commercieel praatje krijgt waarbij je het gevoel krijgt van alles “aangesmeerd” te krijgen.

Onder het genot van koffie met lekkers en zelfs een kopje soep met stokbrood werden de eerste plannen uitgewerkt. Na wat tijd om het te laten bezinken werden, bij een tweede afspraak, de puntjes op de i gezet. Bij de levering bracht Corona hier en daar wat roet in het eten. Overmacht…maar Puur Keukens deed er alles aan om de ongemakken te verzachten en zo snel mogelijk op te lossen. Na een paar weken kon de leenapparatuur de deur uit en stond onze droomkeuken er! Puur genieten!
Ankie en Eric dankjewel! Wij zullen zeker Puur Keukens bij iedereen aanbevelen.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken