fbpx

Puur Keukens

Betrouwbaar en betrokken

Jorrit en Jinny

Een verademing om zaken mee te mogen doen! Van het begin tot het eind zeer betrokken. Ze reageren altijd snel en denken ook mee over de randzaken zoals de kleur van de vloer of bijvoorbeeld het schilderwerk. Samenwerking tussen Ankie, Erik en de interieur bouwer Jos, en de monteur Walid is top. Stuk voor stuk vakmensen die meedenken. Korte lijntjes, geen poespas en het resultaat mag er dan ook zeker zijn! We zijn enorm blij met onze prachtige keuken, qua kleuren en afmetingen. We wilde een andere opstelling en dankzij de creativiteit en het ruimtelijk inzicht van Ankie is dat perfect gelukt. Dit allemaal binnen ons budget. De prijs is de prijs, dus je weet precies waar je aan toe bent. Het gezamenlijk doel “een mooie keuken die tot z’n recht komt in de bestaande ruimte” is gehaald, alles klopt.

Daarvoor nogmaals heel veel dank aan iedereen die daaraan mee geholpen heeft! En voor de mensen die de standaard keuken(boeren) zat zijn, ik zou zeggen loop eens even naar binnen bij Puur Keukens.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken