fbpx

Puur Keukens

Creatieve en pure keukenambassadeurs

Carlos en Ageeth

Het woordenboek leert ons dat ‘puur’ staat voor echt en zuiver, helder en geen namaak. Laat dat nu precies de ervaring omschrijven, zoals wij het werken met Ankie en Erik in hun prachtige keuken oase hebben ervaren. Bij binnenkomst van deze mooie zaak, voel je direct dat de wedstrijd hier anders wordt gespeeld. Je proeft direct de warme sfeer zoals Ankie die authentiek en oprecht neerzet. Het gaat hier niet direct om keukens te verkopen, het gaat om jou als mens, wat je belangrijk vindt, wat je kijk is op koken, stijl van wonen en gezelligheid.
Wij waren na het eerste eerste gesprek dan ook zeer aangenaam verrast, want Ankie kan niet alleen goed luisteren en observeren, maar gebruikt al haar creativiteit en installatie ervaring van Erik om te komen tot een keuken die je zelf nimmer verzint. De keukenopstelling is echt een schoolvoorbeeld van ”out of the box” denken. Het PURE komt ook weer terug in goudeerlijk advies over de zin en dus ook onzin van additionele wensen van ons, ook als dit de keuken financieel voordeliger maakt.

Het geeft een groot gevoel van vertrouwen dat Erik, verantwoordelijk voor realisatie, van begin tot eind betrokken is en alles om de creativiteit heen tot in de puntjes verzorgt. Van het verwijderen van de huidige keuken tot aan het regelen van alle vakmanschap, je wordt in het gehele traject ontzorgt. De aangename reis om tot een nieuwe keuken te komen werd ook voortgezet tijdens de installatie van de keuken. Heldere communicatie van vakbekwame en plezierige mensen met ons en afstemming met Erik, maken ook dit cruciale onderdeel tot een prettige en professionele ervaring. Als klap op de vuurpijl verscheen bij het aandraaien van het laatste schroefje Ankie op het keukentoneel met een fles bubbels! Geen namaak bubbels, maar p u r e Bubbels! Wij kunnen deze net zo kundig als uitzonderlijk creatief en pure keukenambassadeurs aan een ieder aanbevelen!

We hebben de keuken nu inmiddels enkele maanden in gebruik en plukken dagelijks de vruchten van deze PURE keuken die koken en gastvrijheid in het centrum van ons huis hebben gebracht.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken