fbpx

Puur Keukens

Keuken van Jan en Marieke

Deze stijlvolle woning ademt gastvrijheid en gezelligheid: Een landelijke stijl gecombineerd met een vleugje industrieel en nostalgie. Een prachtig voorbeeld van een modern landelijke keuken. Door de toepassing van houtfineer in de keuken, een graniet uitgevoerd werkblad en dat gecombineerd met een bijpassende hardsteen vloer, is de keuken echt een onderdeel van de woonruimte geworden. Een ruimte die samen met de haard een warme sfeer uitstraalt.

De wensen die de basis van het ontwerp vormden waren de beste en natuurlijke materialen, een perfecte combinatie met de omgeving, waarbij duidelijke loop- en zichtlijnen belangrijk zijn. Een groot eiland was een vereiste omdat het gezin naast het werk een druk sociaal leven heeft en regelmatig gasten ontvangt. De keuken moest echt het middelpunt van de woning worden.

Voor de apparatuur is gekozen voor een groot fornuis om de gasten heerlijk culinair te kunnen verwennen. Verder maken een grote koelkast en een luxe uitgevoerde vaatwasser het plaatje helemaal af met het zicht op de prachtige tuin.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken