fbpx

Puur Keukens

Keuken van Wilco en Carola

Binnenkijken bij Carola en Wilco: een stoere houten keuken buiten de gebaande paden

Carola en Wilco, ouders van twee kinderen, hadden een duidelijke visie voor hun nieuwe keuken: Een stoere niet alledaagse keuken die makkelijk is met onderhoud. Ze kochten het huis over van Wilco’s ouders, maar de keuken in het huis was inmiddels al 33 jaar oud. De zoektocht naar een keukenexpert voor de verbouwing leidde hen via VT Wonen naar Puur Keukens, waar Ankie hen aan de ideale keuken hielp.

Het uiterlijk van de stoere keuken

“We hebben de hele benedenverdieping aangepakt”, vertelt Carola. “We wilden dat alles één geheel zou worden en goed bij elkaar zou passen. De mix van stoer, landelijk en industrieel voor onze keuken past perfect bij onze meubels en levensstijl. Daarnaast passen het betonnen groene keukenblad en de bijzondere houten kastjes met stoere handvaten weer bij de kleuren van de vloer, deuren en kozijnen.”

Een gebruiksvriendelijke keuken met wasbak en oven

Functionaliteit was een prioriteit voor Carola en Wilco, vooral aangezien hun gezin naast hen bestaat uit twee kinderen en drie honden. Carola legt uit: “Het werkblad is makkelijk schoon te houden en de wasbak is op advies van Ankie verlaagd en zo ingebouwd dat er zelfs twee grote pannen naast elkaar in passen. Ook hebben we gekozen voor een Steel oven met het oog op de toekomst. Het is namelijk een oven met simpele draaiknoppen die ook makkelijk te bedienen is voor de kinderen als ze iets ouder zijn. Daarnaast is hij ruim genoeg dat er vier pizza’s tegelijk in kunnen. Ideaal voor ons gezin!”

Gezelligheid aan de eettafel

De keuken is voor de familie meer dan alleen een plek om te koken; het is een plek voor samenzijn en gezelligheid. Hun verlaagde bartafel biedt een perfecte plek om samen te komen, voor zowel gezin als vrienden. Carola: “We zitten daar heel graag. Je kunt makkelijk eten opscheppen met het avondeten en dankzij de ideale hoogte zit het echt heerlijk!”

Het advies van Ankie

Ankie’s begeleiding ging verder dan alleen het ontwerpen van de keuken. “Ankie heeft echt meegedacht met de hele inrichting”, vertelt Carola. “Zij komt dan helemaal in haar kracht. Ze luistert en denkt altijd mee. Zo hebben we op haar advies gekozen voor een gebrand werkblad. Dit geeft een nog stoerdere look! Wij waren verliefd op de vloertegel maar wisten niet of het zou passen bij de keuken. Ankie is zelfs naar het bedrijf van de vloeren gereden om foto’s te maken met onze kleurstaaltjes en materialen ernaast, zodat wij een goeie indruk konden krijgen van de combinaties. Onze stoere keuken is écht een mooi plaatje geworden waar we heel trots op zijn.”

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken