fbpx

Puur Keukens

Keuken van Remco en Geertje

Binnenkijken bij de keuken van Geertje en Remco: een ideale mix tussen strakke en bijzondere elementen

Geertje en haar man Remco hebben onlangs hun keuken laten verbouwen door PUUR Keukens. In deze binnenkijker vertelt Geertje over het proces van de verbouwing en hoe ze tot de keuzes voor hun nieuwe keuken zijn gekomen. Met een mix van een strakke stijl en een vleugje ‘glitter’ is hun keuken met kookeiland een prachtige en unieke ruimte geworden.

Van een nieuwe indeling naar een nieuwe keuken

Geertje, Remco en hun twee kinderen wonen al ongeveer zeven jaar in hun huidige huis. “We hebben in die tijd allerlei dingen aan het huis verbouwd”, vertelt Geertje. “We hadden een overkapping in de tuin die we wilden gebruiken om lekker buiten te zitten, maar dat bleek het koudste stuk van de tuin te zijn. Om deze reden zaten wij hier minder vaak dan gepland en hebben we besloten om de overkapping bij het huis te betrekken.”

“Dit zorgde voor een grotere huiskamer en een hele nieuwe indeling” vervolgt Geertje. “We wilden graag dat de keuken ook bij de nieuwe indeling zou passen en toen gingen we op jacht naar een nieuwe keuken!”

Op zoek naar de perfecte keuken

Na het besluit om een nieuwe keuken te plaatsen, gingen Geertje en Remco op zoek naar de juiste keukenleverancier. Geertje had duidelijk voor ogen wat ze niet wilde, maar vond het lastig om te bepalen wat ze wel wilde. Nadat het stel bij andere keukenleveranciers niet vonden waar ze naar zochten, kwamen ze bij PUUR Keukens terecht. “We werden door Ankie geholpen en het voelde meteen vertrouwd”, vertelt Geertje enthousiast. “Ik zocht echt naar een sparringpartner die mee kon denken over onze keuken en Ankie was daar de juiste persoon voor.

Een bijzondere keuken vol rust en glitter

“Normaal gesproken hou ik heel erg van strakke en opgeruimde keukens”, legt Geertje uit. “De keuken is net iets anders geworden dan ik had bedacht, namelijk met een gouden kookeiland, een keukenblad met spikkeltjes en een achterwand van donker hout met streepjes erin. Het was misschien niet hoe ik het normaal zou doen, maar ik vind dit toch wel echt supermooi. De kleurcombinaties zijn prachtig en ik word er elke dag nog heel blij van als ik ernaar kijk. De keuken met kookeiland staat midden in het huis en is heel goed geïntegreerd in de ruimte.”

Het Advies van Ankie

Ankie, de keukenadviseur, speelde een belangrijke rol in het ontwerp van de keuken. Ze dacht actief mee en gaf waardevol advies. “Ze kwam met het idee om een stukje muur dat iets te laten uitsteken en daar de oven en pizzaoven in te verwerken. Dit maakt het echt een bijzonder object in de ruimte. Ik zocht echt naar iemand die met ideeën komt waar ik zelf nog niet over na heb gedacht en dat deed Ankie super! Dat is echt van toegevoegde waarde.”

“Ze waren bij PUUR Keukens erg betrokken bij ons project en kwamen ook achteraf nog even langs om te kijken hoe het is geworden”, vervolgt Geertje. “Daarnaast hielden ze zich aan hun afspraken en losten ze eventuele problemen snel weer op. Ik zou het iedereen aanraden om bij hen langs te gaan voor een nieuwe keuken!”

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken