fbpx

Puur Keukens

Keuken van Ray en Theanne

Binnenkijken bij Ray en Theanne: een prachtige woonkeuken met ruimte voor gezelligheid en lekker eten

Ray en Theanne hadden een langgekoesterde droom om van hun keuken een gezellige woonkeuken te maken. Door middel van een aanbouw ontstond er veel ruimte in de woning en ze besloten dit te gebruiken voor een gloednieuwe woonkeuken. In gesprek met Ray leren we hoe deze droom werkelijkheid werd dankzij een samenwerking tussen het stel, een aannemer en Puur Keukens.

Van aanbouw tot aanwinst

“Ruim twee jaar geleden hebben wij ons huis uitgebouwd met een aanbouw”, vertelt Ray, “en daarbij was het hoog tijd voor een nieuwe keuken. We woonden al 21 jaar in ons huis en droomden van een woonkeuken waar we samen met familie en vrienden kunnen genieten. De oude keuken was klein, voelde weggestopt in een hoekje en was na al die tijd echt op. Om deze reden keken we zeker uit naar een mooie nieuwe keuken.”

De ervaring bij Puur Keukens

Na enkele teleurstellende ervaringen met grote keukenbedrijven, besloten Ray en Theanne op zoek te gaan naar een kleiner bedrijf met passie voor hun vak. Ray: “Via een zoektocht op het internet kwamen we bij Puur Keukens terecht en daar voelde het meteen goed. Ankie was enthousiast, creatief en kwam met frisse ideeën voor onze ruimte.”

“Naast een goed ontwerp, zorgde Ankie ook dat alles in de keuken zou kloppen”, vervolgt Ray. “Ik ben bij ons thuis de kok en ze vroeg goed door over hoe ik de keuken graag gebruik. Daardoor zat alle apparatuur en zelfs het prullenbakje op precies de juiste plek voor het optimale gebruiksgemak. Koken is voor mij het leukste wat er is, en met deze indeling is dat in de praktijk zelfs nog leuker geworden!”

Gezelligheid in de woonkeuken

Koken is voor Ray nu een sociale activiteit geworden: “Mensen zitten aan tafel of komen aan de andere kant van het kookeiland staan. Voorheen stond ik letterlijk om een hoekje te koken in een kleine ruimte, wat ik me nu bijna niet meer kan indenken. Nu blijf ik altijd betrokken bij de gezelligheid en voelt het koken een stuk leuker en natuurlijker om te doen.”

“We zijn bijna niet meer weg te slaan uit onze keuken”, lacht Ray. “We hebben een hele leuke voorkamer maar daar zitten we nauwelijks. Zelfs tijdens feestjes verzamelt iedereen zich rondom het kookeiland. We hadden onlangs een verjaardag en het leek bijna wel alsof niemand de keuken wilde verlaten.”

De kracht van Puur Keukens

Ray prijst het teamwork van Ankie en Erik: “Ankie is erg creatief en haar man Erik is technisch uiterst bekwaam en precies. Ze vormen een geweldig team en hebben onze droomkeuken een werkelijkheid gemaakt. Zelfs tijdens de coronaperiode hadden we geen last van wachttijden en verliep alles volgens planning. De materialen, de vloer, de kleuren; alles klopt gewoon. Theanne en ik zijn het er allebei over eens dat ze onze verwachtingen hebben overtroffen.”

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken