fbpx

Puur Keukens

Keuken van Maurice en Aniek

Binnenkijken bij Aniek en Maurice

Voor ze hun nieuwe woning betrokken, verbouwden ze eerst hun keuken tot een bredere, hogere ruimte om er een grote leefkeuken in te realiseren. Voor het gezellige maar stoere keukendesign dat ze zochten, waren Aniek en Maurice bij Puur Keukens aan het juiste adres.

‘We zagen de winkel van Puur Keukens in Rosmalen vaak en zijn er eens binnengelopen toen we het plan hadden opgevat voor de nieuwe keuken’, vertelt Aniek. ‘Voor het ontwerp en de indeling van de keuken zijn we vervolgens echt samen opgetrokken met Ankie Karels. Zo’n stoere keuken is precies wat haar ook aanspreekt. De samenwerking was super fijn. Ankie denkt niet alleen met je mee, ze durft het ook te zeggen als zij iets anders zou doen dan je zelf had bedacht. Je krijgt écht iets anders dan anders bij Puur Keukens.’

Kookeiland koperkleur

Vanzelfsprekend past een groot kookeiland perfect in een indrukwekkende ruimte als deze. Het is een ware eyecatcher dankzij de originele, warme koperkleur die prachtig combineert met de natuurlijke uitstraling van het keukenblad van beton. De BORA inductieplaat met kookveldafzuiging en de spoelbak vallen mooi, naadloos weg in het blad.

NEFF oven

De ingebouwde, zwarte kastenwand versterkt de sfeervolle ambiance verder. En alle gebruiksgemakken zitten erin: met de NEFF oven (met de slimme hide & slide deur) en het koffieapparaat van NEFF met de warmhoudlade eronder, die handig is en tevens de verhoudingen in het ontwerp in balans houdt. Verder hebben Aniek en Maurice zowel een koelkast als een vriezer over de hele hoogte van de kast en twee net zo grote bergkasten.

Ook voor andere vertrekken in huis vroegen Aniek en Maurice Puur Keukens om in dezelfde lijn ontwerpsuggesties te doen voor het interieur. Puur Keukens gaf ook invulling aan kasten en kastenwanden in de speelkamer, slaapkamer, de lange hal en het kantoor in het huis.

 

 

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken