fbpx

Puur Keukens

Keuken van Merijn en Nicky

Neem een kijkje in de prachtige houten keuken van Nicky en Merijn, waar geregeld heerlijke pizza’s worden gemaakt!

 

Nicky en haar man Merijn waren op zoek naar een nieuwe keuken voor hun nieuwe huis. Na het horen van positieve verhalen besloten ze een afspraak te maken bij PUUR Keukens. Al bij de eerste ontmoeting met Ankie, de keukenadviseur, voelden ze zich op hun gemak. Lees hieronder hoe PUUR Keukens hen heeft geholpen bij het realiseren van hun droomkeuken.

Meer dan alleen een keuken verkopen

Nicky vertelt: “We hadden eigenlijk al helemaal onze droomkeuken samengesteld bij PUUR Keukens, maar toch gingen we verder kijken bij andere keukenzaken. Al snel werd het duidelijk dat PUUR Keukens echt speciaal was. Het meedenken van Ankie en de flexibiliteit die ze toonde in materialen en ontwerp was heel fijn. Ze keek echt naar wie we zijn als persoon zodat de keuken echt zou aansluiten op ons gezin. Dat vonden wij heel bijzonder!”

Een houten keuken die past bij het gezin

“We wilden graag een ruimte creëren waar ze als gezin samen konden zijn, ondanks onze drukke levens”, legt Nicky uit. “We hebben samen een pizzarestaurant en werken vaak ’s avonds, dus we zijn vaak omstebeurt thuis. Het is prettig als we een fijne ruimte hebben waar we met de kinderen samen kunnen komen. Daarom kozen we voor een groot kookeiland met een barretje eraan en een gezellige opzet.”

“We wilden graag een grote koelkast en genoeg opslagruimte voor het hele gezin. Daarnaast is het ook heel leuk dat we boven onze normale oven ook nog een speciale pizza-oven geplaatst hebben. Dat is eigenlijk een knipoogje naar ons restaurant. Samen pizza maken met de kinderen is daardoor echt heel leuk!”

Een moderne en functionele woonkeuken

De nieuwe keuken van Nicky en Merijn is een woonkeuken met een prachtige combinatie tussen houten elementen en houtlook fronten. Het kookeiland is het middelpunt van de ruimte en biedt voldoende werkruimte voor het bereiden van heerlijke gerechten. Nicky legt uit: “We wilden een functionele keuken die ook past bij onze stijl. Het extra advies wat we bij PUUR Keukens kregen was daarom ook heel fijn voor ons.”

“Zo hebben zij ons geholpen met de houten keuken integreren in de rest van het huis. Zo is er in het verlengde van de keuken een koffiehoek gezet die weer aansluit bij de eettafel. Er is op advies gekozen om daar de besteklade te plaatsen zodat het tafeldekken weer makkelijker werd. Ook hebben we in plaats van de waterkraan juist de kookplaat in het kookeiland laten plaatsen. Hierdoor ziet het er heel ruimtelijk uit en sta je met je gezicht naar de kamer tijdens het koken. Dat soort advies is echt goud waard!”

Het belang van persoonlijke service

Nicky en Merijn zijn zeer tevreden over de service die ze hebben ontvangen van PUUR Keukens. Ze waardeerden het meedenken van Ankie en de aandacht voor hun persoonlijke situatie. “In de ideale wereld zou heel Nederland zijn keuken bij PUUR keukens moeten halen”, lacht Nicky. “Onze keuken is echt een groot succes geworden.”

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken