fbpx

Puur Keukens

Keuken van Laurens en Kristel

Laurens, Kristel en hun twee kinderen waren al een tijd op zoek naar een nieuwe woning waar ze meer ruimte en groen om zich heen konden hebben. Uiteindelijk ontstond er een kans om een nieuwbouwwoning te laten bouwen op een groene plek in Rosmalen, en dat betekende ook dat ze een nieuwe keuken nodig hadden. In dit artikel vertelt Laurens over zijn ervaringen rondom deze nieuwe keuken.

Een warm ontvangst bij PUUR Keukens

Na een teleurstellende ronde bij de grote keukenzaken kwam het stel min of meer bij toeval terecht bij PUUR Keukens. “Op de terugweg van een van deze zaken bedacht Kristel dat er nog een lokale keukenspecialist in Rosmalen zat, en daar zijn we toen langsgereden”, begint Laurens te vertellen. “De ontvangst door Ankie was warm en we voelden meteen een klik. De materialen die in de showroom werden gebruikt spraken ons ook aan en zo zijn we daar blijven hangen.”

Natuurlijke materialen en elementen

“In ons vorige huis was de keuken erg klein en kon je er nauwelijks met meerdere mensen tegelijk bezig zijn”, vertelt Laurens. “Daarom wilden we graag een groot kookeiland waar we samen konden koken, eten en zitten. Daarnaast hebben we gekozen voor olijfgroene en eikenhouten accenten om het groen en de natuurlijke elementen in onze omgeving te weerspiegelen. Dat past goed bij het binnen- buitengevoel wat we wilden bereiken.”

Genieten van het binnen-buiten gevoel

Laurens en Kristel zijn blij dat hun keuken perfect past bij hun wens om binnen en buiten met elkaar te verbinden. Ze hebben bewust de kookplaat aan de overkant van het grote raam geplaatst, zodat ze tijdens het koken kunnen genieten van het uitzicht op het groen rondom hun huis. Dit creëert een rustgevende en fijne sfeer in de keuken.

Een leefkeuken om samen van te genieten

“Het fijne aan onze keuken is dat het echt een ontmoetingsplek is geworden”, benadrukt Laurens. “We kunnen nu als gezin regelmatig gezellig samen in de keuken zijn en dat was precies wat we wilden bereiken. Het is een plek waar we graag samenkomen, borrelen en van het uitzicht genieten.” Laurens begint te lachen: “We zijn zelfs van plan om na de vakantie weer wat meer te gaan sporten, want de verleiding om in onze prachtige keuken te blijven zitten en te genieten is wel heel groot!”

De onmisbare hulp van Ankie en Erik

“Wat Ankie heel goed heeft gedaan is ons adviseren over de indeling en de looplijnen in de keuken”, aldus Laurens. “Ze zei dat je moet voorkomen dat mensen langs je lopen als je staat te koken of naar de bijkeuken willen. Daarom stelde ze voor om de looplijn aan de andere kant van het kookeiland te laten lopen, zodat we daar geen last van zouden hebben. Dat is iets wat we zelf niet hadden bedacht, maar waar we nu nog steeds veel plezier van hebben.”

“Ook Erik heeft achter de schermen heel veel technische zaken opgepakt zoals de maatvoering en plaatsing. Daar zijn we echt heel tevreden over!”

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken