fbpx

Puur Keukens

Keuken van Jasper en Lorijn

Lorijn en Jasper besloten hun nieuwe huis te voorzien van een keuken die niet alleen functioneel was, maar ook warmte en karakter uitstraalde. Na een zoektocht langs verschillende aanbieders kwamen ze in contact met Puur Keukens, waar ze direct onder de indruk waren van het persoonlijke advies en de aandacht voor het totaalplaatje.

Een complete service

Lorijn en Jasper worstelden met zowel de indeling als het esthetische aspect van hun nieuwe keuken. Na een aantal teleurstellende gesprekken met andere aanbieders, adviseerde een interieurstylist hen om eens bij Puur Keukens te kijken. Dat advies bleek goud waard te zijn. Lorijn vertelt: “Bij Puur Keukens merkten we meteen dat ze niet alleen dachten aan de keuken zelf, maar aan het totale plaatje. Ze namen de tijd om te begrijpen hoe de keuken zou passen binnen de rest van ons interieur. Van de kleuren tot de verlichting, alles werd zorgvuldig besproken en gevisualiseerd. Vooral het realistische en complete 3D ontwerp heeft onze verwachtingen overtroffen. We hadden meteen een perfect beeld van hoe de nieuwe ruimte zou worden.”

Stijlen en materialen

Van tevoren wisten Lorijn en Jasper al dat ze een donkere houten keuken wilden met verschillende materialen. Uiteindelijk is de keuken een harmonieuze mix van strakke lijnen en warme materialen geworden. “Het is lastig om onze stijl in een hokje te plaatsen”, legt Lorijn uit. “Het was voor ons belangrijk dat de keuken warmte en rust uitstraalde. We wilden geen klinische keuken, maar iets met karakter. Het gebruik van donker hout en een stenen blad is mooi in balans met de strakke witte muren en rustige ruimte. Zo is de keuken wel modern, maar nog steeds heel uitnodigend.”

Een functionele indeling met oog voor detail

De indeling van de keuken was een belangrijk punt voor het stel. “Door de lange achterwand hebben we gekozen voor een combinatie van hoge kasten en een lage koffiecorner. Ook wilden we graag een bar om aan te zitten. Na wat puzzelen hebben we uiteindelijk voor een hoekopstelling gekozen waar we met ons gezin gezellig kunnen borrelen en eten. Daarnaast maken de tweede spoelbak, extra koelkast en twee ovens de keuken extra functioneel.”

Het hart van het huis

De keuken is voor Lorijn en Jasper veel meer dan alleen een plek om te koken. “De keuken is echt het hart van ons huis geworden”, zegt Lorijn trots. “We brengen hier veel tijd door, zowel tijdens het koken als tijdens gezellige momenten met vrienden en familie. De flow en de indeling zijn heel fijn. En het uitzicht op de tuin dankzij de grote ramen maakt het plaatje helemaal compleet. Dankzij Puur Keukens hebben we de donkere houten keuken van onze dromen. Hier genieten we nog iedere dag van!”

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken