fbpx

Puur Keukens

Keuken van Gerbrand en Suzanne

Binnenkijken bij Gerbrand en Suzanne: een bijzondere mix van Scandinavische en industriële elementen

Gerbrand en Suzanne begonnen aan nieuw avontuur toen ze ongeveer anderhalf jaar geleden besloten een nieuw huis te laten bouwen. Nadat zij in de zomer van 2022 begonnen met de bouw, was de keuken een van de eerste zaken waar ze zich op richtten. Hieronder vertelt Gerbrand meer over deze prachtige nieuwe keuken.

De reis naar een ontwerp

De keuze voor een bepaalde keukenstijl was geen eenvoudige taak. Gerbrand licht toe: “Het was wel een zoektocht voordat we uit zijn gekomen bij deze stijl. Zelf wilde ik graag de industriële kant op en Suzanne dacht meer aan iets Scandinavisch. We hebben samen door wat magazines gekeken voor inspiratie en zijn uiteindelijk bij Puur Keukens uitgekomen voor de uitvoering. We hebben samen met Ankie van Puur Keukens een mooie middenweg wat betreft onze wensen gevonden.”

Ontvangst bij Puur Keukens

Ondanks het verkennen van opties buiten hun lokale omgeving, bleven Gerbrand en Suzanne uiteindelijk hangen bij Puur Keukens. “We vonden het fijn om onze keuken bij een lokale keukenexpert te kopen”, vertelt Gerbrand, “want dan is het makkelijker om snel te schakelen. Ook merkten we snel dat Ankie echt enthousiast was om met mooie materialen te werken en om met ons samen iets moois neer te zetten. Ze wist onze wensen in een mooi ontwerp om te zetten.”

Belangrijke overwegingen

Het stel besteedde veel aandacht aan de kleurstelling en materialen van de nieuwe keuken: “We kozen voor een expressief groen betonnen werkblad die pontificaal midden in de ruimte staat. Daarbij hebben we ook massieve bamboe kastfronten gebruikt. Het was belangrijk voor ons dat er natuurlijke kleuren in de keuken zouden terugkomen. Tenslotte hebben we goed nagedacht over een logische indeling van de ruimtes, kastruimte en apparatuur.”

Genieten met geliefden

“Het is echt wel de centrale plek in ons huis geworden”, aldus Gerbrand. “We zitten hier heel vaak met het hele gezin. Met het avondeten zitten we aan de eettafel, maar met het ontbijt of met de lunch kun je ons vinden op een van de barkrukjes. Het is ook een fijne plek om te borrelen met vrienden omdat het een hele leuke dynamiek geeft waarmee er veel interactie ontstaat. Suzanne en ik zijn erg gelukkig met onze nieuwe keuken.”

Service die indruk maakt

“Wat wij van de service van Puur Keukens vonden? Waanzinnig! De sleutelwoorden zijn betrokken, persoonlijk, laagdrempelig en benaderbaar”, zegt Gerbrand. “Onze specifieke wensen of aanpassingen waren nooit teveel en ze dachten altijd met ons mee. We hebben het als erg prettig ervaren.”

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken