fbpx

Puur Keukens

Keuken van Bennie en Petra

Binnenkijken bij Petra en Bennie: Een stijlvolle donkere keuken met een prachtige open haard

Ongeveer anderhalf jaar geleden besloten Petra en Bennie hun keuken te laten verbouwen door PUUR Keukens. Samen met hun twee kinderen vormen ze een gezellig gezin dat graag tijd doorbrengt in en rond de keuken. In dit artikel nemen we een kijkje in hun vernieuwde keuken en horen we van Petra hoe het proces is verlopen.

Een warm welkom bij PUUR Keukens

Het vinden van de juiste keukenleverancier was de eerste stap in het proces. Uiteindelijk kwamen zij terecht bij PUUR Keukens. “We kregen van vrienden te horen dat we daar een keer moesten gaan kijken. Bij Ankie en Erik van PUUR Keukens voelden we ons eigenlijk meteen op ons gemak,” vertelt Petra. “De sfeer was prettig en de medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. We hadden niet het gevoel dat we iets moesten kopen, waardoor we in alle rust onze keuken konden uitzoeken.”

Een donkere keuken met een unieke open haard

Petra had al een duidelijk idee van hoe ze haar nieuwe keuken wilde hebben. Ze droomde van een donkere keuken met een ruim kookeiland en een bijzonder detail: een open haard in de kastenwand. “We wilden graag een open haard in de keuken,” legt Petra uit. “Het was een spannend idee, want het was voor Erik en Ankie van PUUR Keukens de eerste keer dat ze zoiets zouden doen. Erik is toen zelfs langsgegaan bij het openhaardencentrum om te kijken hoe ze dit project het beste konden aanpakken, en dat is gelukt! Vanuit de hele ruimte is de open haard te zien. Het is een échte eyecatcher!”

Een plek om samen te zijn

Voor Petra en haar gezin is de keuken meer dan alleen een plek om te koken. Het is een centrale ontmoetingsplek waar ze graag zijn. “Onze keuken is echt een plek geworden waar we samenkomen,” vertelt Petra. “We zitten hier met ons gezin en vrienden. Het is heerlijk om gezellig te borrelen, te kletsen en samen te eten. We ontbijten geregeld ’s morgens aan het barretje. Onze vorige keuken was afgesloten in een aparte ruimte. Dankzij deze nieuwe open indeling is onze nieuwe keuken helemaal geïntegreerd in de rest van het huis.”

Een prettige samenwerking met PUUR Keukens

Petra is zeer tevreden over de samenwerking met PUUR Keukens. Het hele proces verliep soepel en de medewerkers dachten goed met hen mee. “De service van PUUR Keukens was eigenlijk perfect. Ze waren heel betrokken bij ons project. Zo kwamen ze bijvoorbeeld tijdens het proces vaak langs om te kijken of alles goed verliep. We zijn ontzettend blij met het resultaat!”

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken