Puur Keukens - van landelijk tot klassiek en modern

“Klasse. Functionaliteit. En met begeleiding van A tot Z.”

 

De keuze voor uw keuken is doorgaans een lang traject. Het is een traject dat voor u als klant vaak onbekend is. Goede adviezen en nuttige informatie van de verkoper zijn dan ook onontbeerlijk. Bij Puur Keukens wordt u begeleid vanaf het begin – de oriëntatiefase - tot aan het moment van aankoop en definitieve oplevering, en dat steeds door één vast contactpersoon. Dat is voor u wel zo prettig.

 

Welke keukens vervaardigt Puur Keukens?

Afhankelijk van uw behoeften, stijl en budget is Puur Keukens voor u in staat om meerdere soorten keukens te vervaardigen. Wij maken een onderscheid tussen:

 

Landelijke keukens

Een landelijke keuken - dat klinkt goed. Maar wat zijn hier nu eigenlijk de kenmerken van? In het kort gezegd, een landelijke keuken staat voor gebruik van natuurlijke materialen, nostalgie, familiaire warmte en bourgondisch eten. Het is enigszins vergelijkbaar met de boerenkeuken. Lees op de pagina Landelijke keukens meer over de mogelijkheden die er voor u zijn.

 

Klassieke keukens

Soms wordt een klassieke keuken beschouwd als een landelijke keuken. Deels klopt dat ook. Toch zijn er wezenlijke verschillen. De echte klassieke keuken gaat uiteindelijk meer in de richting van een Engelse keuken. Zo'n Engelse keuken kent nogal wat pracht en praal, kan soms kitscherig ogen en heeft vele minieme details die tot in de uiterste perfectie zijn afgewerkt.

 

Moderne keukens

Kies de keuken die bij u past. In uw geval is dat wellicht een moderne keuken. Houdt u van moderne materialen, creatieve kleuraccenten en een strak lijnenspel? Dan is een moderne keuken een meer dan geschikte optie voor u. Laat u op de pagina Moderne keukens verder informeren over de mogelijkheden die Puur Keukens voor u beschikbaar heeft.

 

 Keuken Rosmalen 1
Keuken Rosmalen 2
Keuken Rosmalen 3
Keuken Rosmalen 4
Keuken Rosmalen 5

Stappenplan keuken kopen

Hebt u vaker een keuken gekocht? Dan weet u ongetwijfeld hoe het stappenplan in zijn werk gaat. Het is natuurlijk belangrijk een bepaalde volgorde aan te houden. “Waar begin ik? En welke partijen heb ik nodig om tot de gewenste keuken te komen?” Lees hier welke volgorde u het best kunt aanhouden. Maar realiseer u dat Puur Keukens u hierbij helpt en u veel zaken uit handen neemt, bijvoorbeeld bij:

 

Oriëntatie

Breng in kaart wie de meeste tijd doorbrengt in de keuken en welke wensen (bijvoorbeeld: welke apparatuur wil ik in mijn keuken?) daaraan gekoppeld zijn. Is het slechts een plek om het eten te bereiden? Of moet het een soort leefkeuken worden? Dat is een belangrijke afweging.

Financiering

Belangrijk in dezen is het zogenaamde kostenplaatje. Wat wil ik uitgeven en wat is er mogelijk voor dat budget? Het bepalen van een limiet is min of meer vereist. En houd u aan de volgende stelling: de kosten van een keuken mogen in principe niet meer bedragen dan 10% van de waarde van uw huis.

Stijl

De stijl bepaalt u zelf, zeker als het een op maat gemaakte keuken betreft. De stijl kunt u bepalen aan de hand van verschillende materialen, maar ook door een verrassend kleurgebruik. Mocht u er zelf niet uitkomen en hebt u er de tijd niet voor, schakel dan zeker een adviseur van Puur Keukens in om tot de gewenste droomkeuken te komen.

Indeling

Een keuken moet niet alleen mooi zijn. Want een keuken die niet praktisch is, levert na verloop van tijd alleen maar ergernis op. Besteed daarom de nodige tijd aan de meest praktische indeling van uw toekomstige keuken. Zo is het bijvoorbeeld handig de vaatwasser niet ver van de gootsteen te plaatsen. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld de koelkast, het fornuis en het aanrechtblad die dicht bij elkaar geplaatst moeten worden.Algemene actie Keukens Rosmalen

Vrijblijvend contact opnemen

Referenties

Professionele en eigentijdse keuken

Mevr. Verberne


5

"De verwachtingen zijn door Puur Keukens helemaal waargemaakt."

Lees verder
Overzicht

Referenties

Professionele en eigentijdse keuken

Mevr. Verberne


5

"De verwachtingen zijn door Puur Keukens helemaal waargemaakt."

Lees verder
Overzicht

Afwerking van uw droomkeuken

Nadat u de bovenstaande vier stappen serieus hebt doorlopen, komt het nu aan op de afwerking van de details. Het zijn weliswaar details, maar daarom zijn ze niet minder belangrijk.

Enkele belangrijke details zijn bijvoorbeeld:


Voor vragen en advies kunt u met een gerust hart terecht bij Puur Keukens uit Rosmalen. Maak gebruik van onze expertise. Wij delen het graag met u. Want ook wij zijn gebaat met wéér een tevreden klant. Wij zien uw reactie graag tegemoet.


Maatwerk keukens

Keukens op maat gemaakt voor u!

Binnen 1 maand geplaatst!

Uw keuken binnen 1 maand geplaatst!

10 jaar garantie op uw keuken

10 jaar garantie, altijd een tevreden klant!

Gras en Groen

Het kiezen/selecteren van een keuken lijkt vaak een behoorlijke opgave. Bij Puur Keukens valt dat mee. U maakt uw wensen kenbaar. Wij regelen het. Indien nodig bieden wij u passend alternatief.

Lees meer
Gras en Groen

U wilt graag een keuken die bij u past. Dat begrijpen we. Sterker nog, het is onze specialiteit. Uw fraaie en functionele droomkeuken wordt binnenkort werkelijkheid. Aarzel niet en benader ons.

Lees meer
Gras en Groen

Gaat u de stap eindelijk zetten? Neem dan contact met ons op. Uw droomkeuken is dichterbij dan u denkt. Wilt u slechts een vrijblijvend advies? Neem ook dan contact op met Puur Keukens.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend contact opnemen