fbpx

Puur Keukens

Sfeervolle houten keuken in landelijke stijl

De typische keuken in landelijke stijl kenmerkt zich door de gebruikte, natuurlijke en stoere materialen, zoals hout met matte lak, een houten front en werkbladen van graniet. Het natuurlijke en duurzame karakter, de levendigheid en het unieke houtpatroon. Hout geeft een bron van warmte in uw woning en geeft de landelijke keuken een gezellige en knusse sfeer.

In deze keuken is het landelijke karakter gecombineerd met industriële elementen en specialistisch maatwerk. Zo wordt het totaalplaatje eigentijdser en wat spannender. Het werkblad is gemaakt van een bijzonder, gebrand natuursteen met een handgemaakte gefrijnde rand. Het geeft de keuken een onverwoestbaar karakter. De spoelbak is uitgevoerd in het bladmateriaal, wat de keuken een stijlvolle uitstraling geeft.

Het robuuste fornuis van Falcon is uitgevoerd met 4 ovens, waaronder een stoomoven met een sous vide functie. Een functie die uit de professionele keuken is overgenomen, waarmee de sappigste gerechten op tafel kunnen worden geserveerd.

De stijlvolle kraan, de sfeervolle mosgroene tegels, de verouderde grepen en de industriële lampen maken de keuken helemaal af.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken