fbpx

Puur Keukens

Minimalistische keuken in Scandinavisch design

Scandinavisch design kenmerkt zich door eenvoud, hoge kwaliteit en grote functionaliteit. In Scandinavië is licht belangrijk in het interieur. De noordelijke landen zijn beroemd om de donkere en koude maanden van het jaar en met korte en lichtrijke zomers. Belangrijke gebieden zijn bergachtig en zwaar bebost. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel Scandinavische ontwerpen in zekere zin geïnspireerd zijn door organische vormen, materialen of natuurlijke patronen. Veel meubels zijn in hout of natuurlijke kleuren uitgevoerd. Zo blijft het natuurlijke karakter bewaard. Deze worden vaak gecombineerd met lichte pasteltinten in het interieur om warmte en sfeer in huis te krijgen.

In deze keuken zie je het scandinavische karakter duidelijk terug met houten elementen, gecombineerd met de pastelgroene kleur. De keuken is minimalistisch uitgevoerd. De brede lades zorgen voor veel opberggemak en het totaalplaatje straalt een en al rust uit. Het keramieke werkblad heeft een lichte en natuurlijke marmer uitstraling.

De keuken is uitgevoerd met 2 Miele ovens en een kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Kwalitatieve apparatuur, waar je jarenlang veel kookplezier aan beleeft. De minimalistische kraan, de strakke spoelbak en het massieve eikenhouten barblad op het eiland maken de keuken helemaal in de Scandinavische stijl af.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken