fbpx

Puur Keukens

Minimalistische keuken in Japandi stijl

De Japandi-stijl is de onontkoombare interieurtrend die Japans en Scandinavisch design combineert. De look is minimalistisch met een mix van functie en vorm en gericht op strakke lijnen, functioneel, warm en rustgevend, met een vleugje imperfectie in zuivere wabi-sabi-stijl.

Een Japandi interieur wordt gekenmerkt door de toepassing van de juiste materialen waarbij minder altijd meer is. Er heerst een bepaalde soberheid en toch ook een frisheid door het vele licht (in kleur en daglicht). Japandi is overwegend licht en zacht en wordt afgewisseld met een paar donkere accenten om die warme sfeer naar boven te halen.

In deze keuken komt de warme en lichte effen kleurstelling in de keukenkasten duidelijk naar voren. Het karakteristieke blad en achterwand geeft de Wabi Sabi touch aan de keuken en de combinatie met de zwarte inbouwapparatuur is het toonbeeld van de Japandi stijl.

De keuken is heel rustgevend en functioneel van opzet. Kijk naar de brede laden die de keuken enerzijds een strak uiterlijk geeft en anderzijds zeeën aan opbergruimte biedt. De luxe uitgevoerde oven, de inductiekookplaat, strak ingebouwde afzuigkap en de Quooker geeft de keuken diezelfde soberheid, maar biedt de kok genoeg functionaliteiten en gemak.

Combineer dit met een betonnen vloer, gecombineerd met houten en rotan accenten en je haalt de ultieme serene sfeer in huis.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken