fbpx

Puur Keukens

Koperlook keuken in Italiaans design

De keuken ademt met zijn koperlook accenten ambacht en design uit. De koperen accenten komen tot uiting in de koperlook deuren, die handmatig gelakt worden en de bijzondere Quooker in de kleur messing patina, die aansluit op de keuken. Het gemarmerde werkblad uitgevoerd met een bruine koperlook ader maakt het totaalplaatje helemaal af.

De brede lades in combinatie met de verhoogde kasten zorgen voor rust en opberggemak. De afzuigkap zorgt voor een kenmerkende balans tussen design, verlichting en afzuiging boven het eiland. De volledig zwart uitgevoerde kookplaat en oven brengen ook een harmonie tussen Italiaans design en kookgemak. De robuuste knoppen die aan de voorzijde van de kookplaat zijn geïntegreerd geven een optimaal kookoppervlak. De oven is voorzien van een aparte pizza oven, welke een maximale temperatuur van 315 graden kan bereiken. Hierin kunnen heerlijke, zelfbereide Italiaanse pizza’s in gebakken worden.

Bij deze keuken is geen enkel detail over het hoofd gezien en geeft de keuken een mooie en ambachtelijke uitstraling mee. Dit is een prachtig beeld over hoe wij staan voor sfeer, functionaliteit en vooral creativiteit. Een Italiaanse keuken maar dan volgens Puur.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken