fbpx

Puur Keukens

Houtlook keuken in Ibiza stijl

Wie kent Ibiza niet met haar ongedwongen en relaxte sfeer. De keuken is gebaseerd op de ruwe en pure materialen, zoals je deze op het prachtige eiland tegen komt. De hoge kastenwand en de panelen in het eiland zijn uitgevoerd in een wit gespatelde cementkleur. Deze zijn afgeleid van de wit gestucte wanden, zoals je ze op het eiland ziet. En niet te vergeten de mooie houten keukendeuren met de doorlopende nerven. Hiermee haal je de karakteristieke en stoere sfeer in huis.

De materialen in de keuken zijn afwijkend, wat terugkomt in het prachtige blad die uitgevoerd is in een betonkleur met geoxideerde effecten. De kraan met de kenmerkende bedieningshendel, de aankleding van de keuken en de styling doet je denken aan de bekende Hippie stijl, waar het eiland om bekend staat.

De keuken is voorzien van een kookplaat met geïntegreerde afzuiging en twee ovens wat een mooie blikvanger is in deze keuken. De hobbykok kan met behulp van deze apparaten de mooiste gerechten bereiden.

De keuken is van alle gemakken voorzien en met de totale sfeer lijkt het net of je een klein beetje vakantie in huis haalt.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken