Keuken fam Mommers

"De service voor, tijdens en na de koop van de keuken was voortreffelijk."

Keuken fam Mommers

Fam. Mommers

5

Na eerder bij keukenzaken in Den Bosch te zijn geweest, kwamen we na een tip van een kennis terecht bij Puur keukens in Rosmalen.


Direct bij binnenkomst werden wij zeer gastvrij ontvangen door Peter en bleek al snel in onze ogen heel deskundig. Na ons eerste bezoek wisten wij al dat we onze keuken bij Puur gingen kopen. Vervolgens zijn wij tijdens onze meerdere bezoeken elke keer zeer goed en professioneel geholpen. Er werd meegedacht en ontworpen, zodanig dat wij nu een hele andere keuken hebben dan dat we zelf hebben bedacht, waarbij de ruimte van de keuken zelf, maar ook de opstelling van de keuken optimaal zijn benut. Peter had in de zaak elke keer voldoende tijd en zelfs een huisbezoek om te meten en de bestaande situatie te zien was geen enkel probleem.  Als we bij een keukenzaak in Den Bosch hadden gekocht, was dat zeker zo niet geweest. Ook werd er door Peter geen enkele druk gelegd, zoals bij vele andere keukenzaken.


De service voor, tijdens en na de koop van de keuken was voortreffelijk. Geen enkele vraag was te veel en alles werd opgelost. De keukens in de showroom zijn zeer mooi en zijn kwalitatief zeer goed. Ook is de keuken zeer vakkundig en professioneel geplaatst.


Wij zijn daarom ook zeer tevreden over Puur keuken in Rosmalen, een echte aanrader.

50 modellen keukens

50 verschillende modellen keukens leverbaar!

Maatwerk keukens

Keukens op maat gemaakt voor u!

Binnen 1 maand geplaatst!

Uw keuken binnen 1 maand geplaatst!

10 jaar garantie op uw keuken

10 jaar garantie, altijd een tevreden klant!

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend contact opnemen