Moderne Keukens

“De aanschaf van een moderne keuken is vrijwel risicoloos. Het past nagenoeg altijd bij elk type woning en elk soort interieur.”

 

Wanneer is een keuken modern? In eerste instantie bepaalt u helemaal zelf of u een keuken modern vindt. Meningen verschillen, nietwaar? Toch zijn moderne keukens zeker wel te herkennen aan hun stijl, uitstraling en gebruik van materialen. In het kort zetten we de meest kenmerkende onderdelen van een moderne keuken op een rij.

Wat is kenmerkend voor een moderne keuken?

 

De bovenstaande opsomming is slechts een deel van waar een moderne keuken voor staat. Zijn er andere aspecten die u graag in uw moderne keuken verwezenlijkt wil zien? Schroom dan niet dit bij Puur Keukens kenbaar te maken. In het volgende deel op deze pagina gaan we uitgebreider in op deze kenmerken van een moderne keuken.Keuken Rosmalen 1
Keuken Rosmalen 2
Keuken Rosmalen 3
Keuken Rosmalen 4
Keuken Rosmalen 5

Strakke lijnen en een gladde afwerking

In een moderne keuken treffen we vaak een strak lijnenspel aan. Het is modieus, het is de trend en veel mensen houden ervan. Tierlantijnen zijn er nauwelijks te vinden. En de afwerking van alles wat er zich in de moderne keuken bevindt, is doorgaans glad en egaal te noemen. Ondanks dat het niet direct een warme uitstraling heeft, is het doorgaans wel zeer praktisch.

 

Creatieve accenten wat betreft kleur en details

Ondanks de strakke afwerking zien we steeds vaker een speels element terug in de moderne keuken. Ook bij Puur Keukens is het mogelijk dit te laten aanbrengen. Onze klanten merken steeds vaker dat een keuken zonder deze accenten kil en koud kan aandoen. Het gebruik van bijvoorbeeld felle kleuren kan een moderne keuken net die finishing touch geven.

 

Keukenkastjes met zogenaamde platte greep

Je moet ervan houden, maar het ziet er fantastisch uit. Door de zogenaamde (gedeeltelijke) greeploze kastjes gaan deze keukenkastjes ongemerkt op in het geheel. Om vingerafdrukken te voorkomen worden ook vaak de semi-greeploze keukenkastjes geplaatst. Zeker bij de toepassing van deze greeploze keukenkastjes is het gebruik van creatieve kleuraccenten aan te raden.

 

Afwijkende kastoplossingen

De laatste tijd zien we steeds vaker afwijkende oplossingen voor het creëren van kastinhoud. Men wil wel vaak genoeg kastruimte, maar men wil dat eveneens op een comfortabele en praktische plaats in de keuken. Daarom zien we in moderne keukens de bovenkastjes langzaamaan verdwijnen. Deze worden doorgaans vervangen door grote onderkasten. Ook geeft men soms de voorkeur aan een kookeiland met afwijkende kastoplossingen.

 

In het oog springende elementen

Er zijn diverse in het oog springende elementen die het goed doen in een moderne keuken. Eén ervan is bijvoorbeeld is de quooker die we kennen van de reclame op de televisie. Echter, er is ook een blikvanger die het reeds decennialang goed blijft doen. Dat is een bar tussen en de keuken en het woongedeelte. Men vindt het blijkbaar nog steeds aantrekkelijk om op barhoogte in de nabijheid van de keuken te vertoeven.Algemene actie Keukens Rosmalen

Vrijblijvend contact opnemen

Referenties

Tevreden over maatwerkkeuken

W. Moize - de Chateleux


5

"De keuken is nu helemaal naar mijn zin. Ondanks dat ik flink wat noten op m'n zang had. "

Lees verder
Overzicht

Referenties

Tevreden over maatwerkkeuken

W. Moize - de Chateleux


5

"De keuken is nu helemaal naar mijn zin. Ondanks dat ik flink wat noten op m'n zang had. "

Lees verder
Overzicht

Neem direct contact op voor een advies op maat

Staat u op het punt een moderne keuken aan te schaffen. Neem dan zeker eens contact op met Puur Keukens. Peter van den Akker – dat is uw vaste contactpersoon – vertelt u veel meer over de mogelijkheden van een moderne keuken en de combinaties die er te maken zijn. Hij laat u versteld staan van de mogelijke opties die ook voor u geschikt zijn. Voor een leek is het wellicht lastig inschatten welke speelse elementen of creatieve kleuroplossingen goed passen in uw keuken. Ook daarover krijgt u een gratis advies van Puur Keukens. Ga naar de agenda op onze site en plan online een afspraak om naar onze vestiging in Rosmalen te komen.  


Maatwerk keukens

Keukens op maat gemaakt voor u!

Binnen 1 maand geplaatst!

Uw keuken binnen 1 maand geplaatst!

10 jaar garantie op uw keuken

10 jaar garantie, altijd een tevreden klant!

Gras en Groen

Het kiezen/selecteren van een keuken lijkt vaak een behoorlijke opgave. Bij Puur Keukens valt dat mee. U maakt uw wensen kenbaar. Wij regelen het. Indien nodig bieden wij u passend alternatief.

Lees meer
Gras en Groen

U wilt graag een keuken die bij u past. Dat begrijpen we. Sterker nog, het is onze specialiteit. Uw fraaie en functionele droomkeuken wordt binnenkort werkelijkheid. Aarzel niet en benader ons.

Lees meer
Gras en Groen

Gaat u de stap eindelijk zetten? Neem dan contact met ons op. Uw droomkeuken is dichterbij dan u denkt. Wilt u slechts een vrijblijvend advies? Neem ook dan contact op met Puur Keukens.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend contact opnemen