Landelijke keukens

“Een landelijke keuken heeft de uitstraling die past bij een natuurlijke omgeving of een Bourgondisch gezin.”

 

Een landelijke keuken roept op tot nostalgie. Het geeft het heerlijke gevoel voor even weer terug te gaan in de tijd; laten we zeggen de tijd 'toen geluk nog heel gewoon was'. Een landelijke keuken kenmerkt zich door een aantal zeer specifieke zaken. Het is eigenlijk een keuken die u tegenkomt als u op het platteland een boerderij binnenstapt.

 

Welke kernwoorden zijn van toepassing op een landelijke keuken?

 

Mogelijkheden landelijke keukens

Als u thuis een landelijke keuken wil, dan zijn er genoeg mogelijkheden om eindeloos te combineren. Een keuken met de uitstraling van grootmoeders tijd kan eenvoudig worden geplaatst met de modernste keukenapparatuur die deze uitstraling geen geweld aandoet. Ook zijn er combinaties mogelijk met bijvoorbeeld het aanrechtblad, de pilasters en de handgrepen op kasten en deuren. Maak uw wensen kenbaar. Puur Keukens is veelal in staat uw persoonlijke wensen te verwezenlijken.

 Keuken Rosmalen 1
Keuken Rosmalen 2
Keuken Rosmalen 3
Keuken Rosmalen 4
Keuken Rosmalen 5

Advies op maat over landelijke keukens

Houdt u van de charme van het platteland en wilt u graag een landelijke keuken? Of zit u nog in de oriënterende fase en wilt u gewoon graag weten wat een landelijke keuken inhoudt? Neem dan zeker contact met Puur Keukens. Peter van den Akker is daar uw vast contactpersoon. Hij weet exact hoe de uitstraling van een landelijke keuken in deze moderne tijd met moderne apparatuur kan worden behouden. Het advies van Puur Keukens betreft onder meer de volgende aspecten:

 

Moderne apparatuur

We gaven het hierboven al aan. Een combinatie van een landelijke keuken met de modernste apparatuur is door Puur Keukens eenvoudig te verwezenlijken. Niet alleen een traditioneel gasfornuis is te plaatsen in een landelijke keuken. Ook een moderne steamer of een kookplaat met de nieuwste snufjes zijn toe te passen in de door u gewenste landelijke keuken. Laat uw ideeën en wensen visualiseren door Puur Keukens en kom naar onze vestiging in Rosmalen. U krijgt dan het optimale beeld van uw toekomstige droomkeuken.

 

 Algemene actie Keukens Rosmalen

Vrijblijvend contact opnemen

Referenties

Fam Schuurmans - Rosmalen

Fam. Schuurmans


5

"Peter van den Akker gaf ons het vertrouwen om dit project samen met hem aan te gaan"

Lees verder
Overzicht

Referenties

Fam Schuurmans - Rosmalen

Fam. Schuurmans


5

"Peter van den Akker gaf ons het vertrouwen om dit project samen met hem aan te gaan"

Lees verder
Overzicht


Maatwerk keukens

Keukens op maat gemaakt voor u!

Binnen 1 maand geplaatst!

Uw keuken binnen 1 maand geplaatst!

10 jaar garantie op uw keuken

10 jaar garantie, altijd een tevreden klant!

Gras en Groen

Het kiezen/selecteren van een keuken lijkt vaak een behoorlijke opgave. Bij Puur Keukens valt dat mee. U maakt uw wensen kenbaar. Wij regelen het. Indien nodig bieden wij u passend alternatief.

Lees meer
Gras en Groen

U wilt graag een keuken die bij u past. Dat begrijpen we. Sterker nog, het is onze specialiteit. Uw fraaie en functionele droomkeuken wordt binnenkort werkelijkheid. Aarzel niet en benader ons.

Lees meer
Gras en Groen

Gaat u de stap eindelijk zetten? Neem dan contact met ons op. Uw droomkeuken is dichterbij dan u denkt. Wilt u slechts een vrijblijvend advies? Neem ook dan contact op met Puur Keukens.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend contact opnemen