Filosofie Puur Keukens

 

“Luisteren naar de klant. En dat gedurende het hele traject. Het is voor ons de normaalste zaak van de wereld.”

Eigenaar van Puur Keukens Peter van den Akker begeleidt u vanaf stap 1 tot aan de uiteindelijke oplevering. Door deze begeleiding die Puur Keukens u biedt, bent u verzekerd van een traject dat gesmeerd en in het gewenste tempo verloopt. Puur Keukens is in staat voor u een keuken te realiseren die voldoet aan de specifieke wensen van de klant én aan de hoge standaard die wij van onszelf eisen.

 

De filosofie van Puur Keukens bestaat uit de volgende aspecten:

 

Goed luisteren leidt tot het juiste ontwerp

Een goed begin is het halve werk. Daarom is goed luisteren naar de klant van evident belang. Puur Keukens maakt daar genoeg tijd voor vrij. Hierdoor zijn wij nagenoeg altijd in staat uw maatwerkkeuken te realiseren. Enkele belangrijke vragen hierin zijn bijvoorbeeld:

 

 

 Keuken Rosmalen 1
Keuken Rosmalen 2
Keuken Rosmalen 3
Keuken Rosmalen 4
Keuken Rosmalen 5

Puur Keukens - fraai, modern en smaakvol

Bij Puur Keukens is passie voor het vak een groot goed. Vanwege de aanwezige vakkennis worden alle onderdelen van uw nieuwe keuken in onze eigen fabriek vervaardigd. Uw wensen worden bij Puur Keukens vertaald naar een uitgekiend en een ontwerp op maat. Vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met de afspraken omtrent het tijdstip van levering, het overeengekomen budget en de andere persoonlijke wensen.

Bent u benieuwd naar wat Puur Keukens voor u kan betekenen? Benader ons voor een vrijblijvend gesprek en een passend advies omtrent uw toekomstige keuken. Zit u echter nog in de oriënterende fase? Kijk dan eens op de webpagina’s Keukens. En realiseer u, uw droomkeuken is dichterbij dan u denkt!Algemene actie Keukens Rosmalen

Vrijblijvend contact opnemen

Referenties

Tevreden over maatwerkkeuken

W. Moize - de Chateleux


5

"De keuken is nu helemaal naar mijn zin. Ondanks dat ik flink wat noten op m'n zang had. "

Lees verder
Overzicht

Referenties

Keuken fam Mommers

Fam. Mommers


5

"De service voor, tijdens en na de koop van de keuken was voortreffelijk."

Lees verder
Overzicht


Maatwerk keukens

Keukens op maat gemaakt voor u!

Binnen 1 maand geplaatst!

Uw keuken binnen 1 maand geplaatst!

10 jaar garantie op uw keuken

10 jaar garantie, altijd een tevreden klant!

Gras en Groen

Het kiezen/selecteren van een keuken lijkt vaak een behoorlijke opgave. Bij Puur Keukens valt dat mee. U maakt uw wensen kenbaar. Wij regelen het. Indien nodig bieden wij u passend alternatief.

Lees meer
Gras en Groen

U wilt graag een keuken die bij u past. Dat begrijpen we. Sterker nog, het is onze specialiteit. Uw fraaie en functionele droomkeuken wordt binnenkort werkelijkheid. Aarzel niet en benader ons.

Lees meer
Gras en Groen

Gaat u de stap eindelijk zetten? Neem dan contact met ons op. Uw droomkeuken is dichterbij dan u denkt. Wilt u slechts een vrijblijvend advies? Neem ook dan contact op met Puur Keukens.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend contact opnemen